Generic filters
Samo tačna podudaranja
Pretraži u naslovu
Pretraži u sadržaju
Pretraži u izvodu
Kontakt

Servis i podrška

Komprimirani zrak jedna je od najvažnijih komponenti da biste mogli nesmetano obavljati svoju djelatnost. Danas, kada se komprimirani zrak koristi u svim sferama privrednog života, u proizvodnjama, uslužnim radionicama, stomatološkim ordinacijama itd., opskrba komprimiranim zrakom mora biti pouzdana i kvalitetna.

STRUČNA PODRŠKA

Servis i održavanje kompresora su vrlo važni kako bi osigurali siguran rad Vaše kompresorske stanice. Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju za sve servisne aktivnosti, za redovne servisne intervale kao i za vanredne servisne aktivnosti na Vašem sistemu komprimiranog zraka.

U mogućnosti smo, uz pomoć modernog uređaja za praćenje potrošnje komprimiranog zraka izvršiti analizu Vašeg postojećeg sistema komprimiranog zraka i dati Vam prijedloge i sugestije za racionalizaciju potrošnje. Na osnovu Vaših podataka pronaći ćemo optimalno rješenje vezano za odabir kompresora po Vašoj mjeri.

REZERVNI DIJELOVI

Isporučujemo originalne dijelove razvijene i proizvedene od proizvodjača uređaja, tako da pouzdano odgovaraju Vašem uređaju. Ne samo u pogledu dimenzija već i kao integralni sastavni dio za sistem u kojem sve komponente rade zajedno, kako bi pouzdano i rentabilno proizvele komprimirani zrak.

Originalni rezervni dijelovi i servis smanjuju rizik zastoja i produžavaju vijek trajanja Vašeg sistema komprimiranog zraka.

 

Kontaktirajte nas

U vezi servisa i tehničkih pitanja možete nas kontaktirati telefonom na broj +387 35 727 111, putem email-a na adresu servis@urbanbih.com ili putem kontakt forme na ovoj stranici. Molimo Vas da navedete tip, serijski broj i godinu proizvodnje mašine sa kojom imate problem.