Generic filters
Samo tačna podudaranja
Pretraži u naslovu
Pretraži u sadržaju
Pretraži u izvodu
Kontakt

Stručno savjetovanje

Odlučili ste se da krenete u proizvodnju stolarije? Najprije, čestitamo na tome! Imate prostor, imate i viziju koliko proizvoditi na dnevnoj bazi, ali kako to racionalno rasporediti? Kako odabrati najoptimalnije rješenje po pitanju opreme da biste izvukli najviše što je moguće? Kako učiniti prostor i sredstva za rad koja imate funkcionalnim? Kako ubrzati proizvodni ciklus smanjujući bespotrebni prenošenje materijala na drugi kra proizvodnog pogona? Samo nekoliko najčešćih pitanja koja Vam se jave ubrzo nakon što ste donijeli vrlo važnu odluku da se upustite u svijet proizvodnje stolarije.

U tome Vam možemo pomoći, jer mi pažljivo osluškujemo potrebe naših klijenata. Osim što Vam možemo ponuditi najkvalitetnije rješenje po pitanju opreme i postrojenja, mi smo tu da zajedno sa Vama odaberemo odgovarajuću opremu i postrojenja na osnovu Vaših mogućnosti. Koristeći naše dugogodišnje iskustvo, zajedno ćemo pronaći rješenja koja će biti koncipirana prema Vašim individualnim uslovima i potrebama. Kada odaberemo adekvatnu opremu, istu ćemo za Vas rasporediti u Vašem pogonu koristeći savremeni software za planiranje Vašeg idealnog proizvodnog pogona. Ovakav plan proizvodnje Vama će donijeti značajne vremenske uštede ali i efikasnost samog proizvodnog ciklusa.

Kompetencija naših ljudi u savjetovanju i planiranju je ono što će Vam pomoći da učinite prave poteze i zauzmete značajno mjesto među proizvođačima stolarije. Dugi niz godina koji smo prisutni na ovom tržištu, stalno praćenje razvoja i dostignuća i velika briga za klijenta je kombinacija kojom ćemo Vas uvjeriti da smo pravi poslovni partner za Vaše buduće poslovne uspjehe.