Search
Samo tačna podudaranja
Pretraži u naslovu
Pretraži u sadržaju
Pretraži u izvodu
Filter by Custom Post Type
Kontakt

Aktuelno iz U-R-B-A-N-a BiH

servis kompresora

Servis kompresora – ključni faktor u pouzdanom radu kompresora

prije 6 godina

Stručan servis osigurava pouzdan rad Vašeg kompresora

Servis kompresora i redovno održavanje su ključ pouzdanog rada ne samo Vašeg kompresora, nego i Vaše djelatnosti. Redovno održavanje i servis kompresora uštedit će neželjene troškove mehaničkih kvarova, ali i zastoja.

Preventivno održavanje kompresora također daje mogućnost uočavanja potencijalnih problema koji bi, ukoliko se ne otklone na vrijeme, mogli izazvati velike troškove. Ukoliko ne servisirate redovno Vašu kompresorsku stanicu jedna od mogućih posljedica je povećana potrošnja energije, ali i lošiji kvalitet komprimiranog zraka. A sve navedeno ima loš uticaj na Vašu djelatnost.

Stručan servis osigurava pouzdan rad Vašeg kompresora

Originalni rezervni dijelovi igraju krucijalnu ulogu za pouzdanost Vašeg kompresora. Kada kupite kompresor od pouzdanog proizvođača sa ugrađenim originalnim rezervnim dijelovima koji garantuju efikasnost i pouzdanost, zašto onda da rizikujete i prilikom servisa ugrađujete dijelove koji nisu dizajnirani za Vaš kompresor?

Originalni rezervni dijelovi dizajnirani su prema Vašem kompresoru i ne odgovaraju isključivo po dimenzijama nego su dio jednog usklađenog sistema razvijenog za optimalan rad i performanse.

Pomoću uređaja koji se zove ICONS imamo mogućnost blagovremenog otkrivanja potencijalnih problema kao i pregled nastupajućih servisa na kompresorima. Putem emaila ili SMS poruke šalju se upozorenja o statusu kompresora.

Kada imate mogućnost uvida u stanje kompresora u bilo koje vrijeme imate i prednost u poduzimanju koraka koji će spriječiti gubitke zbog neželjenih zastoja.

Od velikog značaja je i stručnost servisera koji vrši servis kompresora. Naši serviseri imaju dugogodišnje iskustvo kako u samoj instalaciji kompresora, tako i u održavanju i servisu kompresora i opreme za komprimirani zrak. Firma Urban BiH je ovlašteni distributer za ALUP vijčane kompresore i opremu za komprimirani zrak, kao i za BALMA klipne kompresore, te MGF dentalne kompresore.

Kontaktirajte našu servisnu službu ukoliko tražite provjeren i kvalitetan servis kompresora, rado ćemo Vam pomoći. Ukoliko Vam je potrebna analiza potrošnje zraka, molimo da nam se obratite.

Siguran i pouzdan rad Vaše kompresorske stanice, naš je zadatak!